Kan man det ?

over a hundred years

000063_51605734t502hg3b7162g4 restureret

Idag har jeg endnu engang leget rundt med min stamtavle men denne gang har jeg fundet noget helt nyt og uventet nemlig min Tip Tip oldeforældre som er dem på billederne oven over, jeg har restureret det øverste billede (det er fra 1906) som var ret medtaget men syntes nu alligevel jeg har fået et rigtig fint resultat 😀

Det er selvfølgelig en lidt anden kvalitet end man er van til at lege med men syntes det har været meget berigende at sidde med noget som man ved er så gammel & så er det da super spændende at vide hvor man kommer fra 😀

Zoom Zoom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man det ?