Love

Kan man det ?

000027_2449497n5310bn80c232l1_F_535x570

Sidder på denne smukke søndag aften og arbejder på mit stamtræ og falder endnu engang over denne smukke kvinde, som jeg udemærket godt ved hvem er jeg holder stærkt fat i de ting jeg har som var hendes, for så ved hun at hun stadig har en plads i mit hjerte.

Se det er noget underligt noget det der med forfædre for medmindre det er din mor eller far når du aldrig et punkt hvor du kender dem og et eller andet sted vil du føle at de døde fra dig alt for hurtigt, det er egentlig meget lidt jeg kan huske om denne smukke kvinde før det øjeblik jeg opdagede at hun havde fået vinger, men det husker jeg dog så klart som var det igår.

Selvom jeg ikke husker meget andet end den nat og efterfølgende dag hvor du forlod os alle tilbage her på jorden, bliver jeg varm om hjertet når jeg tænker på dig for en tippeoldemor er noget helt specielt <3

Se og når jeg så sidder og er sentimental og prøver ihærdigt at komme i tanke om hvem det nu var min tippeoldemor var kommer jeg til at tænke kan man give sin datter hendes navn som mellemnavn når man har en i sin nærme familie der har båret dette navn ?

PS: Jeg er ikke gravid, jeg tænker bare ALT for meget

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love