Chester

Børnebyen Mombasa

IMG_0118  IMG_0108 IMG_0104 IMG_0103 IMG_0097 IMG_0096  IMG_0093

 

Da vi var i Mombasa var vi på en tur ud i børnebyen hvor vi besøgte det danske hus, som var hus for 2 drenge og 8 piger hvor de 2 nyeste piger kun havde været der i en måned, moderen som er frivillig har ikke selv nogle biologiske børn men en nær kontakt med alle de børn der har været igennem hendes hus.

I børnebyen ligger der også en skole, som er ret up to date med computere, materialer til kreative projekter og et kollegie hvor de unge kan bo mens de går på universitet, generelt følger jeg at det er det helt rigtige projekt at støtte det er fantastisk at se hvad man gør for de børn der ikke har noget materielt men heller ikke nogen familie.

Zoom Zoom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chester