Enjoy the little things

Julen var længe

IMG_0024 _MG_3360

Som titlen indikere har julen varet længe i år.. vi er først kommet hjem idag og har været afsted siden den 18 december så der har ikke været meget tid til bare at smide musik i ørene og lukke alt ude.

I år har vi haft det vi i vores familie kalder gavefri jul, hvilket er hvor julen bliver holdt i udlandet (østrig) og gaverne består af henholdsvis skipas eller massage/spa..det er så ikke meningen at vi skal have andre gaver meen har nu alligevel fået noget træningstøj, bb creme og en smuk kjole 😀

Nå men i hvert fald var vejret ikke skide godt og det tog os ca 20 timer at køre hjem til danmark fra bad gestain, så vi ankom i danmark igår kl 14 og idag kl 13 var vi afsted til julefrokost ved L’s bedsteforældre og nu er vi endt i lejligheden hvor aftenen skal bruges på at slappe HELT af inden der skal gøres klar til nytårs aften med gode venner 🙂

Zoom Zoom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enjoy the little things