Dag 2

Find your own personal style

Alle billeder er fundet på pinterest 
Pinterest er den perfekte måde at finde inspiration til ens personlige stilart, her har man nemlig muligheden for at lave boards med billeder man finder inspirerende, et andet sted hvor man kan hente god inspiration er på 500px hvor mange fotografer har et online portfolio.
Alle kunstnere har forskellige præferencer, det ser man allesteder også inde for fotografi kommer det til kende, en stor debat der har været i efteråret 2013 har været de sovende babyer hvor meningerne er vidt spredte, nogle ser små fredfyldte engle mens andre ser det som døde babyer.
For at komme nogen vejene inde for en kunstnerisk branche, er man nød til at finde en stilart som folk kan kende en på, så man automatisk tiltrækker kunder der syntes om ens stilart, det er her man skiller fårene fra bukkende, en stor del fotografer specialisere sig ikke men vælger i stedet at blive gode til en masse forskellige genre som kan behage en stor gruppe mennesker, men vil man i virkeligheden ikke helst til den fotograf der er specialiseret inde for lige den stilart og genre man gerne vil have.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 2