Cecilie

Bailey

2013-04-09 12.54.35

2013-04-09 12.52.59

Her er lidt billeder af min smukke lille baby, hun hedder Bailey og er knapt 1 år gammel, en lækker lille yorkie tøs hvis man ihvertfald spørger mig, ligenu er hun på ferie nede ved min mormor og bedstefar mens vi får styr på hele vores bolig situation da man oprindeligt ikke må have hund i vores afdeling men det er vi igang med at ændre på 😀

 

2

 • Josefine Jacobsen

  Ej en sød hund du har! Den ser rigtig sød ud når den sidder i hatteæsken fra Margit Brandt 🙂

  http://josefinejacobsen.dk/ – Jeg holder en giveaway lige nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Tak 😀
   Ja hun er simpelthen så nuttet på det billede, 100 % mit ynglings 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cecilie